Galerie foto

cazare pensiune Sinaia - cazare ieftina pensiune Sinaia

cazare pensiune Sinaia: Casa Hera, este o pensiune cocheta din Sinaia care va ofera cazare ieftina pensiune Sinaia la cele mai bune preturi de pe piata locala. Venim in intampinarea clientilor unitatii noastre de cazare pensiune Sinaia cu personal calificat. Amplasarea unitatii noastre de cazare pensiune Sinaia, este extrem de buna, avand vedere la munte.

cazare pensiune Sinaia

Daca sunteti in cautare de cazare pensiune Sinaia, Casa Hera Sinaia este solutia ideala. Avem camere dotate cu baie proprie, obiective turistice in apropiere, iar accesul la pensiune se face cu usurinta. Va asteptam cu drag sa va bucurati de cazare pensiune Sinaia. Cazare pensiune Sinaia la standarde occidentale, într-un loc retras și linistit, beneficiind de tot confortul dorit și de cele mai bune servicii de cazare pensiune Sinaia. Casa Hera Sinaia este locul unde calitatea înaltă și bunul gust își dau mâna pentru a da naștere unui loc deosebit de cald și primitor care să vă ofere tot confortul dorit atunci când sunteți departe de casă.

cazare pensiune Sinaia

Absolut toate camerele din cadrul unitatii noastre de cazare pensiune Sinaia sunt dotate cu LCD de ultima generatie, fierbator pentru prepararea diverselor produse, baie privata dotata cu elemente de ultima generatie, articole de toaleta gratuite si parcare privata. Va asteptam sa va bucurati de cazare pensiune Sinaia de calitate! Atmosfera intimă, luxoasă, design-ul modern și stilul aparte fac din Casa Hera Sinaia mediul optim pentru intimitate si confort. Casa Hera Sinaia este un lux accesibil atât pentru oamenii de afaceri cât și pentru oaspeții care doresc să descopere principale puncte de atracție turistică din Sinaia, oferind servicii de cazare pensiune Sinaia.

Galerie foto

APEL TELEFONIC
Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?
Buna,
Suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune informatii si date despre rezervari pentru CASA HERA Sinaia. Cum te pot ajuta?