DESPRE NOI

cazare pensiune Sinaia - cazare ieftina pensiune Sinaia

cazare pensiune Sinaia: Casa Hera, este o pensiune cocheta din Sinaia care va ofera cazare ieftina pensiune Sinaia la cele mai bune preturi de pe piata locala. Venim in intampinarea clientilor unitatii noastre de cazare pensiune Sinaia cu personal calificat. Amplasarea unitatii noastre de cazare pensiune Sinaia, este extrem de buna, avand vedere la munte.

cazare pensiune Sinaia

Daca sunteti in cautare de cazare pensiune Sinaia, Casa Hera Sinaia este solutia ideala. Avem camere dotate cu baie proprie, obiective turistice in apropiere, iar accesul la pensiune se face cu usurinta. Va asteptam cu drag sa va bucurati de cazare pensiune Sinaia. Cazare pensiune Sinaia la standarde occidentale, într-un loc retras și linistit, beneficiind de tot confortul dorit și de cele mai bune servicii de cazare pensiune Sinaia. Casa Hera Sinaia este locul unde calitatea înaltă și bunul gust își dau mâna pentru a da naștere unui loc deosebit de cald și primitor care să vă ofere tot confortul dorit atunci când sunteți departe de casă.

cazare pensiune Sinaia

Absolut toate camerele din cadrul unitatii noastre de cazare pensiune Sinaia sunt dotate cu LCD de ultima generatie, fierbator pentru prepararea diverselor produse, baie privata dotata cu elemente de ultima generatie, articole de toaleta gratuite si parcare privata. Va asteptam sa va bucurati de cazare pensiune Sinaia de calitate! Atmosfera intimă, luxoasă, design-ul modern și stilul aparte fac din Casa Hera Sinaia mediul optim pentru intimitate si confort. Casa Hera Sinaia este un lux accesibil atât pentru oamenii de afaceri cât și pentru oaspeții care doresc să descopere principale puncte de atracție turistică din Sinaia, oferind servicii de cazare pensiune Sinaia.

CASA HERA, Sinaia vă oferă cele mai noi şi moderne facilităţi si servicii de cazare din Sinaia, toate acestea într-un stil clasic şi elegant în apropierea celei mai renumite staţiuni montane din România: SINAIA.

Situata in apropierea Brasovului, CASA HERA este o pensiune cocheta, un loc plin de personalitate care asigură cel mai mare respect fata de intimitatea tuturor oaspeţilor săi.

CASA HERA este locatia ideala care imbina rafinamentului şi eleganţei în care de cum intraţi simţiţi mirificul aer al muntelui care vă seduce şi vă lasă tânjind dupa mai mult. Aţi vrea ca şederea dumneavoastră aici să nu se termine vrăjiţi fiind de muzica în surdină intimitatea şi ambientul rafinat oferite de acest mic colţ de rai.

CASA HERA vă oferă un set de facilitati de inalta calitate, destinate spre a spori confortul oaspetilor, fiind ambientul perfect pentru relaxarea în mijlocul naturii, într-o zonă cu o privelişte unică asupra versanţilor muntoşi din depresiunea Braşovului.

Unitatea de cazare va pune la dispozitie un teren de tenis, unde puteti sa va relaxati in voie, parcare privata, camere dotate cu TV LCD, baie privata (cu uscator de par si cabina de dus), fierbator in camera, Wi-Fi, si multe alte facilitati.

APEL TELEFONIC
Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?
Buna,
Suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune informatii si date despre rezervari pentru CASA HERA Sinaia. Cum te pot ajuta?